Metazet | Wateringen | 0174-225822

https://metazet.com/

Waarom werken bij Metazet

Droom jij er ook van om van je hobby je werk te maken? Dan heeft Metazet in Wateringen goed nieuws voor je! Daar werken namelijk vrijwel allemaal mensen met hart voor techniek! En van die mensen kunnen ze er bij het Westlandse bedrijf nog wel een paar gebruiken. Ook jij bent van harte welkom … mits je natuurlijk passie voor techniek hebt!

Wie zijn we?
Eerst maar even voorstellen: Metazet is één van de grootste, wereldwijd actieve spelers op het gebied van kasinrichting voor de tuinbouw en logistieke oplossingen voor bedrijven in tal van sectoren. Denk bij kasinrichting aan bijvoorbeeld complete teeltgootsystemen en buisrailsystemen. Logistieke oplossing betreffen onder meer elektrische driewielers, schaarliften en meelooptrekkers. Bij Metazet wordt alles op eigen locatie in Wateringen ontworpen, getekend en geproduceerd. Omdat het bedrijf in heel de wereld actief is, heeft het ook vestigingen in Canada, China en Polen.

 

Over het bedrijf
Volgens P&O-manager Henry Huiskens biedt werken bij Metazet tal van uitdagingen. “Maar”, zo beklemtoont hij, “interesse in techniek is altijd hét uitgangspunt. Heb je dat, dan kunnen we vrijwel zeker iets voor elkaar betekenen. Als het aan ons ligt is dat voor een langere periode. We zoeken gemotiveerde en loyale medewerkers die betrokken en nauwkeurig zijn en goed met elkaar kunnen samenwerken. Je krijgt vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. De werksfeer is prettig, de organisatie plat, zonder rangen of standen. Daarnaast bieden we je uitstekende scholings- en trainingsmogelijkheden. Je hebt tal van mogelijkheden om binnen Metazet FormFlex een mooie, duurzame carrière te ontwikkelen.”

Betrokken
Illustratief voor de betrokkenheid is volgens Huiskens de manier waarop medewerkers leren van elkaars werkzaamheden, ideeën én oplossingen. “Onze werknemers zijn continu bezig onze producten te verbeteren. Zij vinden het leuk om daarover ook informeel met elkaar te sparren. Dat tekent de bedrijfscultuur. Het heeft ons gemaakt tot de succesvolle onderneming die we zijn en natuurlijk willen blijven.”

 

Dus: Heb je het niet meer naar je zin bij je huidige werkgever en/of ben je toe aan een volgende stap? Ben je net of straks klaar met een techniekopleiding VMBO, MBO of HBO? Zoek je een financieel gezond, innovatief, werelds bedrijf met een prettige werksfeer? Ben je toe aan een baan met veel eigen verantwoordelijkheid? Wil je samenwerken met een team trotse en gemotiveerde collega’s?
Aarzel dan niet en neem contact op om persoonlijk kennis te maken met Metazet.