Alfa Accountants en Adviseurs | Naaldwijk | 0882532450

http://www.werkenbijalfa.nl

Alfa als werkgever

Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt. Maar ook snel verantwoordelijkheid krijgen, er nooit alleen voor staan of tijd en energie overhouden voor thuis. Groeien bij Alfa is voor iedereen anders. Je kunt groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Wat onze ruim 1.000 medewerkers met elkaar gemeen hebben, is dat ze groter willen worden dan zichzelf door iets te betekenen voor een ander. Graag laten we je zien wie Alfa is en wat je van ons mag verwachten als je de keuze maakt om bij ons te gaan werken. 
Wij zijn mensgericht, ondernemend en no-nonsense. Kortom wij zijn Alfa! 

Mensgericht

Wij werken met mensen voor mensen. Dat doen we op een eerlijke, gelijkwaardige manier. We maken ons sterk voor gelijke kansen in de samenleving en delen successen en tegenslagen met elkaar. We zijn oprecht met elkaar begaan en behandelen onze klanten, collega’s en relaties zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden.Bij Alfa krijg je de ruimte om te groeien als mens én professional. Want je bent allebei. Wie je bent als mens, beïnvloedt wie je bent als professional. En andersom. We maken ons sterk voor gelijke kansen in de samenleving en delen successen en tegenslagen met elkaar. We zijn oprecht met elkaar begaan en behandelen onze klanten, collega’s en relaties zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. 

Ondernemend

We zijn trots op waar we vandaan komen en koesteren ons coöperatieve gedachtegoed. We geven talent, initiatief en creativiteit alle ruimte en stimuleren onze medewerkers in de unieke mogelijkheid om te participeren in onze organisatie. Binnen dit kader genieten we de vrijheid van het ondernemerschap en kunnen we ons vak met de eigen identiteit inkleuren.

No-nonsense

We zijn nuchter, wars van arrogantie en werken hard. Wij doen. Zonder opsmuk, maar waar mogelijk wel met waardevolle extra’s en een persoonlijke benadering. We geven een realistisch advies en communiceren compact en duidelijk. Je kunt op ons rekenen. Qua mens en organisatie. Vandaag en morgen.

Meer weten over wat wij belangrijk vinden? Klik dan hier om kennis te maken met onze collectieve ambitie.

Ben jij al overtuigd? Anders geven wij jou vijf extra redenen om voor ons te kiezen!

 • Veel kansen en verantwoordelijkheden Omdat het ondernemerschap in ons DNA zit.
   
 • Een goede werk- en privébalans Zodat je voldoende tijd over houdt voor jezelf.
   
 • Verder groeien als persoon én professional Zo hebben wij de Alfa Academie en een eigen professioneel ontwikkeltraject.
   
 • Open en informele werksfeer Wij kennen een cultuur van persoonlijke betrokkenheid, waarbij iedereen behulpzaam en benaderbaar is. Of je nu in de Raad van Bestuur zit, directielid of een directe collega bent, dat maakt geen verschil!
   
 • Duurzame organisatie Als trotse B Corp organisatie werken wij aan het ontwikkelen en het ondersteunen van een duurzame economie.

Wil je weten wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie!