Debets Schalke B.V. | Monster | 0174245321

http://www.debetsschalke.nl

Het internationale familiebedrijf in complete kassenbouwprojecten

Debets Schalke is een onderneming die zich toelegt op de wereldwijde verkoop van complete kassenbouw projecten en turn-key kassenbouw projecten. In totaal maken ruim 100 medewerkers en onderaannemers deel uit van dit familiebedrijf.

Samen tot grote hoogten

Vanuit het hoofdkantoor in Monster wordt er wereldwijd samengewerkt met agenten en lokale partijen. Deze unieke structuur zorgt ervoor dat ze samen, ieder vanuit hun eigen specialismen, een sterk team vormen. Het werken met professionele lokale partijen met adequate kennis van de lokale omstandigheden tezamen met een uniek en veelzijdig assortiment zorgt voor een professioneel team dat mondiaal continuïteit en flexibiliteit biedt.

Teamwork makes the dream work

Op het gebied van kassenbouwprojecten heeft Debets Schalke ruime ervaring in zowel wereldwijde turn-key projecten als deelprojecten. Geen kasproject is te groot en geen project is te klein. De complete logistieke service maakt het mogelijk om mondiaal te denken en lokaal te handelen. De alles-onder-één-dak-aanpak van Debets Schalke zorgt ervoor dat de klant wordt ontzorgd. Alle fasen van het precaire bouwproces pakken zij centraal gecoördineerd op. Zij zijn zich ervan bewust dat een kas en de technische installaties onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Uiteindelijk moet de complete kas met behulp van de installaties het gewas op alle fronten kunnen faciliteren in een perfect klimaat waar dan ook ter wereld. Met een kwalitatief goed product onderscheid een teler zich in de markt en dat weet Debets Schalke als geen ander.

Groeien door anderen te laten bloeien

Debets Schalke heeft een vlakke organisatiestructuur met korte beleidslijnen. Er is permanente aandacht voor het versterken van de bestaande no-nonsense cultuur, waarin een informele, persoonlijke en open communicatie de boventoon voert. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door het gemeenschappelijk Debets Schalke-motto: “zeg wat je denkt en doe wat je zegt!”