NON | Events | Shop | Bar | De Lier | 0174-717716

ONZE VISIE?

Bij alles wat we doen staat de gast voorop: wij willen jou altijd verwonderen. We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit en altijd iets extra’s te bieden, of te werken met streekproducten. Ook zorgen we ervoor dat we grondstoffen waar mogelijk circulair gebruiken en dat we ons afval compleet scheiden. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we onze gasten ongekende meerwaarde.

HOW IT AL STARTED...

Oktober 2016

CATERING | Het begin van NON

Manon en Hella zijn in 2016 begonnen vanuit hun passie en visie dat de gastvrijheid en beleving bij catering en op events een verbetering kon gebruiken. Ze bundelden de krachten en begonnen vanuit hun eigen keukentje met de eerste catering opdrachten in het Westland.

Augustus 2017

BAR | Hoofdstraat 30

Al gauw barstte hun eigen keukentje uit z’n voegen, tijd voor een ander onderkomen! Zo stuitten wij op een mooi tijdelijk pand aan de Hoofdstraat 30 die is omgetoverd tot een plek waar niet alleen de catering werd bereid, maar waar ook heerlijke koffie gedronken kon worden. De koffiebar NON Pop-Up is geboren!​ 

Augustus 2017

Events | van a tot z

Naast onze ‘vaste stek’, kun je de NON’nen overal vinden. Zo organiseren wij bedrijfsborrels, diners, beurzen, weddings en bedenken we het hele event van A tot Z, maar ook verhuren we onze bar voor kleine feestjes.​

Oktober 2018

Bar | Hoofdstraat 26

Het oude pand werd te klein vanwege de groei. Het geluk was met ons: het pand op Hoofdstraat 26 kwam vrij en al gauw werd het hele pand verbouwd tot een prachtige Bar, op vaste basis. ‘Pop-Up’ verdwijnt langzamerhand uit de naam. Inmiddels werken er zo’n 30 medewerkers, ook wel NON’nen genoemd! In de Bar worden alle plannen gesmeed, en kun je terecht voor een heerlijke kop koffie, ontbijt, lunch of borrel. ​

Oktober 2018

SHOP

Naast de verhuizing naar het nieuwe pand, waren we achter de schermen ook druk bezig om onze webshop te ontwikkelen. In oktober is deze live gegaan, en sindsdien hebben we al heel veel mensen mogen blij maken met onze huisgemaakte taarten, borrelhapjes en cakes, die makkelijk via de webshop te bestellen zijn.

November 2018

Bedrijfscatering Best Fresh Group

Sinds november 2018 verzorgen wij de volledige bedrijfscatering van de Best Fresh Group in Poeldijk. Iedere dag voorzien wij zo’n 300 medewerkers voor en gezonde en heerlijke verse lunch, bereid met hun eigen handelsproducten.

April 2019

Horecaleveringen

Kun je geen genoeg krijgen van onze taarten? Bij diverse horeca gelegenheden in het Westland leveren wij sinds januari 2019 onze verse huisgemaakte taarten. Jummie!

November 2019

Winnaar MKB partners Ondernemersprijs

Trotser kun je ons niet maken. Na jaren van groei en hard werken, won NON in november 2019 de MKB Westland Partners Ondernemersprijs. Naast NON waren hoveniersbedrijf Weverling Groenproviders in Monster en de Maasdijkse toeleverancier PB Tec genomineerd.

Juli 2020

NON Shack

En weer een grote droom die werkelijkheid wordt: onze gloednieuwe Foodtruck, a la SHACK, kan ingezet worden op feestjes en partijen. Vanuit hier serveren we de lekkerste koffies, borrels, diners en lunches.

Augustus 2020

NON BAR 3.0

De trouwe bar die ons jarenlang door dik en dun gesteund heeft, is aan vervanging toe. In augustus wordt er druk geklust aan een nieuwe bar 3.0, compleet met o.a. 2 biertaps en daarbij een flink stuk groter!

Januari 2022

Burgersdijk | Een eigen evenlocatie

Middenin de landelijke omgeving tussen De Lier en Maasland ligt een oase van gezelligheid: Boerderij Burgersdijk. Al bij aankomst voel je de bijzondere atmosfeer van deze oude boerderij. Vanaf 1 januari 2022 verhuurt NON deze unieke locatie voor jouw event! Van bruiloften, zakelijke lunches, tot vergaderingen, bedrijfs- en verjaardagsfeesten.